Friday, December 28, 2012

Setia Hujung NyawaMengisahkan kehidupan Zain yang berubah sekelip mata setelah ditinggalkan kekasihnya, Sofea, seminggu sebelum berlangsungnya majlis perkahwinan mereka. Demi menjaga maruah keluarga dari dicaci orang, ibu Zain iaitu Datin Adibah mengambil keputusan untuk menyatukan Zain dengan Ersalina yang merupakan anak gadis kepada rakannya, Puan Haliza.
Meskipun di pandangan mata kasar Datin Adibah pertolongan yang dihulurkan oleh Puan Haliza nampak mulia, namun hakikatnya Puan Haliza mempunyai agenda tersendiri apabila dia ingin menggunakan Zain sebagai pak sanggup untuk menutup dosa Ersalina yang kini sedang hamil anak luar nikah bekas kekasihnya.
Pada awal perkahwinan, amat sukar buat Zain dan Ersalina menyesuaikan diri. Tambahan pula Ersalina masih bersikap keanak-anakan manakala Zain pula seorang yang tidak penyabar. Meskipun mereka tidak tidur sekatil dan sering berselisihan faham, namun mereka akan berlagak seperti pasangan romantis di hadapan keluarga masing-masing.
Setelah dua bulan berkahwin barulah Zain dan Ersalina mencapai persefahaman dan cinta mula berputik di antara mereka berdua. Tetapi belum sempat menikmati kebahagian rumahtangga, rahsia kehamilan Ersalina terbongkar apabila dia mengalami keguguran.Sedangkan dia belum pernah menyentuh isterinya itu. Kepedihan ini amat dalam lukanya. Ersalina merelakan kemarahan dan amukan Zain. Bibirnya tetap tersenyum biarpun hati luka dilapah. Sewajarnya hukuman ini diterima kerana memang dia bersalah. Tekadnya untuk setia pada Zain takkan dicalar walau apa pun yang terjadi. Dia ingin setia hingga ke hujung nyawa.Maka bermulalah babak baru kesengsaraan hidup Ersalina.
Sementara itu, Datin Adibah yang tidak menyangka Ersalina tergamak menjadikan Zain sebagai pak sanggup telah menghalau Ersalina dan menghasut Zain untuk menceraikan isterinya. Malah Datin Adibah juga telah memperkenalkan Eriza kepada Zain. Adakah Zain akan terus setia pada Ersalina atau cintanya akan beralih arah pada orang baru iaitu Eriza? Apakah kesudahan bagi cinta Zain dan Ersalina?

 Setia Hujung Nyawa Episod 01 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 02 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 03 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 04 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 05 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 06 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 07 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 08 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 09 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 10 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 11 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 12 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 13 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 14 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 15 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 16 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 17 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 18 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 19 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 20 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 21 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 22 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 23 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 24 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 25 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 26 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 27 = DOWNLOAD
 Setia Hujung Nyawa Episod 28 = DOWNLOAD 

0 comments:

Post a Comment