Tuesday, December 11, 2012

Vanilla CoklatKisah bermula mengenai seorang pelajar perempuan bernama Zara 19 tahun( lakonan Izara Aishah) dan pelajar lelaki Aamir (lakonan Aiman Mentor) 20 tahun yang belajar di sebuah kolej yang sama, malangnya mereka berdua ni saling benci membenci dan sudah ada kekasih masing -masing.
Aamir selalu mengusik Zara kerana Zara seorang pelajar cemerlang di kolej, Zara membenci Aamir kerana baginya Aamir seorang kaki perempuan.
Liana, rakan sekelas Zara yang gedik dan mengada-ngada menganggap kononnya Aamir adalah hak miliknya. Liana (Nabila Daly) sentiasa berkepit dengan Aamir supaya semua orang melihat mereka benar-benar bercinta. Berbeza dengan Zara, Liana seorang wanita yang lemah lembut namun semua itu dibuat-buat kerana dia sememangnya bercita-cita ingin berkahwin dengan anak orang kaya. Zara mempunyai kekasih hati iaitu Kamal, yang dikenalinya sejak sekolah menengah lagi.
Ibu bapa Zara, Dr. Ungku Musa dan isteri tidak menyukai Kamal, begitu juga ibu bapa Aamir, Datuk Ahmad dan Datin Dalila yang kurang menggemari sikap Liana kerana tidak menghormati orang tua. Suatu hari, Dr. Ungku Musa dan Datuk Ahmad merancang untuk menyatukan anak mereka.

Full download episod:
Vanilla Coklat Episod 01 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 02 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 03 = DOWNLOAD

Vanilla Coklat Episod 04 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 05 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 06 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 07 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 08 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 09 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 10 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 11 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 12 = DOWNLOAD
Vanilla Coklat Episod 13 = DOWNLOAD

0 comments:

Post a Comment